Благодаря за обратната връзка с мен!

Възхитена съм от вашия професионализъм,начина по който поднасяте новия материал на децата,клипчетата за контакт с децата,аудиодиктовките,и всичко останало!Радвам се че Любчо е попаднал на класен ръководител като вас с висок критерий за обучение на учениците,поднесен по един интересен и иновативен начин,по лесно разбираем за всички деца! Щеше да е хубаво и другите учители да си преподаваха новия материал като вас,да се записват на живо и да разказват уроците на достъпен за тях език.Все едно че са онлайн с учениците си!Благодаря отново за всичко което правите за децата,за положения труд,и търпението към децата!      С уважение Ана Чанева!

Уважаеми преподаватели,

 
Изминаха три седмици от началото на новото предизвикателство за Вас, за учениците и за нас родителите. Като майка на второкласник, бих искала да споделя как се справяме с реорганизирания учебен процес.
 
В началото ни бяха нужни 2- 3 дни за адаптация към новата структура на преподаване. Впоследствие успяхме да организираме деня си. Аз съм доволна и одобрявам тази форма на обучение,защото:
 
1.Детето работи спокойно,без никакъв стрес.
 
2.Учебният материал е представен нагледно, достъпно и по един забавен и интригуващ начин.
 
3.Детето не е натоварено,има възможност за допълнителна работа вкъщи ( това е решение на родителите).
 
4. Детето работи самостоятелно и концентрирано. 
 
Дистанционната форма на обучение развива у децата чувство на отговорност.От друга страна родителите се запознават с учебния процес и стават по- заинтересовани ,ангажирани и сътрудничат на преподавателите.
 
Благодаря за търпението, упоритостта, креативността на всички преподаватели.
Заедно ще се справим в общата ни кауза – образовани, мислещи, знаещи, отговорни деца.
 
С уважение,
 
Марияна Грозданова